TRAINING SCHEDULE OF FINISHING SCHOOL TRAINING FOR

GOVERNMENT POLYTECHNIC, VALSAD (14TH March 2022 – 17th March 2022) SET-D (Functional English Skills 20 hours)

Name of Trainer : Jashma Das

Day 1 (14 th March 2022 - Monday)						
Sr.No	Topic	Time	Hours			
1	Verbs-Part-2	10.00 am- 12.00pm	02 hours			
2	Tenses- Part-2	12.00pm-01.00pm	01 hour			
3	Break and Interaction	01.00pm - 02.00 pm	60 minutes			
4	Tenses Part-2	02.00 pm - 03.00 pm	01 hour			
5	Developing a Paragraph	03.00 pm- 04.00 pm	01 hour			
	Day 2 (15 th March 2022 - Tuesday)					
Sr.No	Торіс	Time	Hours			
1	Developing a paragraph	10.00 am- 11.00am	01 hour			
2	Report Writing	11.00am-01.00pm	02 hour			
3	Break and Interaction	01.00pm - 02.00 pm	60 minutes			
4	Email Etiquette- Part- 2	02.00 pm - 04.00 pm	02 hours			
Day 3 (16 th March 2022 - Wednesday)						
Sr.No	Topic	Time	Hours			
1	Communication Skills and Barriers	10.00 am- 12.00pm	02 hours			
2	Telephone Etiquette- Part-2 and appropriate use of language in	12.00pm-01.00pm	01 hour			
	social media	12.00pm-01.00pm	01 noui			
3	Break and Interaction	01.00pm - 02.00 pm	60 minutes			
4	Telephone Etiquette- Part-2 and appropriate use of language in social media	02.00pm-03.00pm	01 hour			
5	Speak and Contribute-1	03.00 pm - 04.00 pm	01 hour			
	Day 4 (17 th Marc	h 2022 - Thursday)				
Sr.No	Торіс	Time	Hours			
1	Speak and Contribute-1	10.00 am- 11.00am	01 hour			
2	Speak and Contribute-2	11.00am-01.00pm	02 hour			
3	Break and Interaction	01.00pm - 02.00 pm	60 minutes			
4	Lets Discuss in group (Group Discussion)	02.00 pm - 04.00 pm	02 hours			



(rshatt (C. H. BHATT) Principal, Govt. Polytechnic, Valsad.

TRAINING SCHEDULE OF FINISHING SCHOOL TRAINING FOR GOVERNMENT POLYTECHNIC, VALSAD (14TH March 2022 – 17th March 2022)

SET-D (Functional English Skills 20 hours)

Name of Trainer : Harita Patel

Day 1 (14 th March 2022 - Monday)					
Sr.No	Topic	Time	Hours		
1	Verbs-Part-2	10.00 am- 12.00pm	02 hours		
2	Tenses- Part-2	12.00pm-01.00pm	01 hour		
3	Break and Interaction	01.00pm - 02.00 pm	60 minutes		
4	Tenses Part-2	02.00 pm - 03.00 pm	01 hour		
5	Developing a Paragraph	03.00 pm- 04.00 pm	01 hour		
Day 2 (15 th March 2022 - Tuesday)					
Sr.No	Topic	Time	Hours		
1	Developing a paragraph	10.00 am- 11.00am	01 hour		
2	Report Writing	11.00am-01.00pm	02 hour		
3	Break and Interaction	01.00pm - 02.00 pm	60 minutes		
4	Email Etiquette- Part- 2	02.00 pm - 04.00 pm	02 hours		
Day 3 (16 th March 2022 - Wednesday)					
Sr.No	Topic	Time	Hours		
1	Communication Skills and Barriers	10.00 am- 12.00pm	02 hours		
2	Telephone Etiquette- Part-2 and appropriate use of language in social media	12.00pm-01.00pm	01 hour		
3	Break and Interaction	01.00pm - 02.00 pm	60 minutes		
4	Telephone Etiquette- Part-2 and appropriate use of language in social media	02.00pm-03.00pm	01 hour		
5	Speak and Contribute-1	03.00 pm - 04.00 pm	01 hour		
	Day 4 (17 th March	a 2022 - Thursday)			
Sr.No	Topic	Time	Hours		
1	Speak and Contribute-1	10.00 am- 11.00am	01 hour		
2	Speak and Contribute-2	11.00am-01.00pm	02 hour		
3	Break and Interaction	01.00pm - 02.00 pm	60 minutes		
4	Lets Discuss in group (Group Discussion)	02.00 pm - 04.00 pm	02 hours		



(Ishott

(C. H. BHATT) Principal, Govt. Polytechnic, Valsad.